alerta

miercuri, 3 iulie 2013

Evenimente iulie 2013

          Urmarim pentru voi evenimentele acestei luni in toata tara si vi le reamintim pe cele mai importante. Retineti deci datele si marcati-le in calendar:


3-7 iulie - ARCUB LIVE OPEN AIR - JAZZ, BLUES & MORE
           După succesul înregistrat anul trecut cu prima ediţie a Festivalului Internaţional de Jazz ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More, Centrul de Proiecte Culturale al Capitalei pregăteşte în vara aceasta cea de-a doua ediţie, care se va desfăşura în Piaţa George Enescu, în perioada 3-7 iulie.
   
5-7 iulie - B'ESTFEST Summer Camp 2013
         B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în perioada 5-7 iulie, în acelaşi B’ESTFEST Park din Tunari, şi va aduce şi mai multă distracţie, show-uri live formidabile, experienţe unice, dar şi preţuri speciale pentru abonamente şi bilete achiziţionate în perioada de “early bird”!

27-28 iulie  - Festivalul Rock the City la Romexpo Bucuresti
          În programul festivalului Rock the City 2013 au fost confirmate trei noi trupe. Trivium, Enslaved şi Spineshank, se alătură line-up-ului Rammstein şi Bullet For My Valentine.

31 iulie - 4 august - PADINA FEST 2013 – A PATRA EDIŢIE DE SPORT, MUZICĂ BUNĂ, ECOLOGIE ŞI AVENTURĂ!

Pentru cei mici, din mai pana in septembrie - BUCUREŞTI  - FESTIVALUL DE VARĂ
TEATRUL ITINERANT ŢĂNDĂRICĂ „Teatru, stradă şi copil"

22 iunie-21 iulie in parcul "Lumea copiilor" sectorul 4
             Proiectul cultural „Teatrul pentru toţi", prin „Teatrul itinerant Ţăndărică" va poposi în parcuri, lângă şcoli, din primăvară până în toamnă şi în acest fel se vor putea atrage noi categorii de spectatori care nu au fost niciodată la teatru şi, astfel, vor putea să-şi dezvolte gustul pentru teatru, pentru cultură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu