alerta

miercuri, 17 iulie 2013

Destinatii inedite!!

Este sezonul concediilor si fiecare  isi planifica vacanta. Daca nu vreti sa mergeti pe litoral sau in orasele europene, noi va punem la dispozitie o lista de locuri neobisnuite, unde puteti petrece o vacanta… la extrem. Deci, daca puteti, retineti in agenda una din destinatiile urmatoare:

Vom incepe cu Plaja Rosie din China. Numele ii vine de la o campie acoperita cu alge marine, care cresc din belsug pe solul alcalin. Plaja este localizata in delta raului Liaohe si este o rezervatie naturala, deschisa partial publicului.
Plain of Jars (Campia cu Butoaie) din Laos este un alt loc care merita vizitat. Pe deal stau aproximativ 300 de ”borcane” din piatra. Vestigiile sunt acolo de peste 2.000 de ani si nici acum arheologii nu au descoperit exact care era rolul lor.



Giants Causeway, cunoscut printre irlandezi drept a opta minune a lumii, este cel mai faimos peisaj din nordul Irlandei. Un promontoriu zimtat, alcatuit din coloane hexagonale din bazalt, create acum aproximativ 60 de milioane de ani, de o scurgere de lava.



Wave Rock, in Australia, este o minune naturala inalta de 14 metri si lunga de peste 100. Este o roca sub forma de val de ocean, imensa si sculptata natural in peste 2 milioane de ani. Cei care ajung aici sunt fascinati si se pozeaza facand surf pe marele ”val” din piatra.




sursa: siteul Agenda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu