alerta

luni, 27 mai 2013

De ziua copiilor

                 Se apropie rapid ziua copiilor, iar pustiul tau stie deja ca poate cere orice de ziua lui (cine stie la ce-l duce mintea)...ca sa i-o luati inainte si sa-i propuneti ceva de calitate, va sugeram cateva evenimente cu care sa-l ofertati:
 - excursie de o noapte la Muzeul Antipa
                 Organizatorii ofera copiilor periodic posibilitatea de a petrece o noapte in incinta muzeului, intr-un spatiu amenajat cu corturi, saltele si saci de dormit. În urma înscrierilor, 20 de copii se întâlnesc într-o seară de vineri cu specialişti ai muzeului, ca să facă împreună cu aceştia un tur în expoziţia permanentă, apoi se întind la poveşti şi legende despre animalele pe care tocmai le-au întâlnit pe traseu. Dimineaţa, povestesc ce au visat, la o ceaşcă de cacao cu lapte şi un bol cu cereale, gustoase şi crocante. Atentie! evenimentul se adreseaza copiilor intre 6 si 12 ani si necesita programare din timp, nu ezitati sa marcati evenimentul in sistemul de alertare qd, ca sa nu pierdeti oportunitatea.
- pentru cei din Cluj, pe copii ii asteapta o partida de pescuit dedicat lor, pe lacul I Gheorgheni, la care se pot inscrie si baieti si fete intre 4 si 14 ani, competitie finalizata cu o parada de navomodele ale Palatului Copiilor.
- pentru timisoreni, Asociatia Sfera Timisoarei ii asteapta de la ora 16 pe malul Begai cu multe surprize, ateliere de creatie si reciclare, muzica si relaxare.
                  Peste tot sunt petreceri dedicate copiilor, doar sa alegeti din timp si sa nu uitati de ele!
                  Distractie faina si o vreme insorita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu