alerta

luni, 17 iunie 2013

Cum arata calendarul meu

           
                  Inainte de a incepe toata povestea cu sistemul de alertare qd, obisnuiam sa ma organizez cu ajutorul agendelor, post-it-uri lipite pe interior pe usa de la intrare ("de luat seria apometrului din garaj", "de pus fruct la pachetel pentru gradinita" etc) si mai ales al unui imens calendar lipit pe perete in bucatarie...foarte util, de altfel, mare, incapator, in care am inceput sa trec zilele de nastere ale tuturor rudelor, cunoscutilor, evenimente importante, aniversari....pana cand mi-am dat seama ca incep sa ma suprapun. Atat de multe randuri scrise cu pixul si atatea lucruri de retinut, incat desi mare, calendarul nu mai facea fata.

Evident pentru ca cine isi mai aduce aminte ca din trei in trei luni se deparaziteaza motanul si anual (la noi in august) se vaccineaza???!! si pentru asta trebuie sa verific CALENDARUL!!! si apoi, sa-mi amintesc si sa-l programez la vet...

Sau - desi incep sa ma pricep, rasadurile in gradina se planteaza in momente diferite ale primaverii, deci pentru fiecare leguma mi-am notat o perioada aproximativa in care sa-mi cumpar rasadurile si ca vreau mai multe rosii decat ardei anul acesta. Din nou CALENDARUL va fi plin de note si specificatii :)

Si cum sa nu fie asa cand pe 20 trebuie sa-mi reinnoiesc rovinieta, pe 26 e ziua bunicii (96 de ani, La tot mai multi si sanatosi, bunico!!) si multe si multe alte evenimente!!!

Cel mai rau e ca mereu trebuia sa-mi amintesc sa-l verific, pentru ca SIGUR saltam ceva

Si astfel s-a nascut qd.ro !!!

2 comentarii: