alerta

miercuri, 5 iunie 2013

Ce fac copiii in vacanta

            Azi am dat intamplator peste niste pliante cu evenimente pentru copii (ca tot de-abia a trecut ziua lor). Se organizeaza peste tot concursuri, tabere, ateliere si asta e bine, pentru ca au trecut de mult vremurile cand copiii isi petreceau vacanta stand toata ziua in fata blocului sau pe la bunici.
            Vine vacanta si te gandesti deja ce o sa faca pustiul tau in timpul liber. Ar fi mai multe variante care sa-l stimuleze in directii potrivite varstei si aptitudinilor personale si in acelasi timp sa nu fie o povara pentru el. Scopul e relaxarea prin programe dinamice, educative si distractive!
Iata cateva sugestii:
- scoli de vara
- ateliere
- adventure camps
- cursuri de initiere si perfectionare de limbi straine, artizanat, sport
- excursii si tururi educationale
- tabere interne si internationale, de creatie sau cu profil sportiv
              Totul e sa iti amintesti sa faci rezervarea si sa achiti eventual prima rata (http://www.qd.ro/alerte/alerte-financiare). Vei primi pe email instructiuni referitoare la ce trebuie sa contina bagajul (nu uita de medicamente uzuale, antihistaminice, plasturi etc) si codul de conduita in tabara. Sa nu uiti de incaltaminte foarte comoda pentru ca de regula copiii merg pe jos destul de mult, hanorac de ploaie, trusa de igiena personala etc. Noteaza totul pe o lista (www.qd.ro) si consulta-te cu parinti ai altor copii care au trecut deja prin experiente asemanatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu