alerta

miercuri, 19 iunie 2013

EVENIMENTE PENTRU TINERII ANTREPRENORI



                 Pentru cei la inceput de drum intr-o afacere si au nevoie de know-how, m-am gandit ca ar putea fi util sa isi noteze ca in tara periodic apar oportunitati si pentru ei. Între 20 iunie şi 4 iulie, echipa Akcees va susţine workshop-uri despre antreprenoriat în 8 oraşe din România şi va aduce în faţa audienţei antreprenori de succes care îşi vor împărtăşi propriile experienţe.
            Caravana Start Me Up se va desfăşura între 20 iunie şi 4 iulie în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Sibiu, Braşov, Constanţa, Galaţi şi Iaşi. Antreprenori şi investitori importanţi din România au ales să se alăture acestei campanii naţionale de susţinere a antreprenoriatului şi să împărtăşească tinerilor propriile experienţe.
            TechHub Bucharest găzduieşte joi, 20 iunie, primul eveniment din cadrul Caravanei Start Me Up, eveniment în care antreprenori de succes din diferite domenii vor fi faţă în faţă cu tinerii care doresc să le calce pe urme. Temele principale de discuţie vor fi antreprenoriatul în tehnologie şi antreprenoriatul social. În plus, alumni Start Me Up vor fi alături de participanţi pentru a le împărtăşi propriile poveşti de succes.
            Deci, faceti loc in agenda acestui eveniment care se dovedeste a fi foarte util. Programul este urmatorul:
            - 20 iunie - Bucuresti – TechHub
            - 24 iunie – Timisoara – StartUpHub
            - 25 iunie – Cluj – ClujHub
            - 26 iunie – Sibiu – Oldies Pub
            - 27 iunie – Brasov – Hub 1317
            - 2 iulie – Constanta – Ibis Hotel
            - 3 iulie – Galati – Bankers Hubb
            - 4 iulie – Iasi – Vintage Cafe
            Tinerii care doresc să îşi descopere potenţialul antreprenorial sunt invitaţi să se alăture evenimentelor organizate în cadrul caravanei. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierea se realizează online la http://startmeup.ro/caravana/

Sursa: Calendar evenimente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu