alerta

luni, 10 iunie 2013

Ce uita toti cand isi organizeaza nunta



E vara si cald, e sezonul nuntilor si nu scapam fara sa participam macar la un astfel de eveniment. E plin de emotie si transpiratie, de bucurie si nervi in egala masura, si rar vezi mirii traind cu adevarat momentul pentru ca sunt ingrijorati de felul in care si-au organizat nunta, daca au toti invitatii scaune si daca sunt destule locuri de parcare afara.
            Daca va asteapta un astfel de eveniment si depinde de voi sa-l organizati, iata cateva detalii de care uita majoritatea.
             - atat biserica cat si restaurantul trebuie sa fie usor de gasit, pe cat posibil sa aiba locuri de parcare in asa fel incat nuntasii sa nu stea stresati la gandul ca-si gasesc masina zgariata
             - restaurantul sa fie luminat si bine aerisit, sa fie prevazut si cu ventilatie artificiala si filtre de fum.
             - prevedeti si un loc special destinat copiilor, alaturat salii principale, si cautati si un animator pentru ei...ca daca avem copii fericiti si ocupati, avem garantat si parinti fericiti si eliberati.
             - fiti pregatiti si pentru eventualitatea in care va vin mai multi nuntasi decat prevazut (nu e mereu  o bucurie), pentru ca spatiul se supraaglomereaza, atmosfera devine confuza si neplacuta.
             - am vazut mireasa care a uitat sa-si ia haine de schimb pentru a pleca de la hotel a doua zi si a iesit evident tot in rochie de mireasa. Deci, planificati si momentele ulterioare.
             - luati in calcul si vremea: consultati buletinele meteo in avans si previzionati furatul miresei, hora si alte momente pe vant puternic sau ploaie. Folositi-va de copertine, umbrele acolo unde se poate in asa fel incat sa para incluse in planuri de la inceput si nu o improvizatie de moment.
             - ganditi spatiul de dans pe cat posibil cat mai indepartat de locul unde se serveste masa dar in acelasi timp, destul de usor accesibil. N-ati dori sa vedeti invitatii alunecand pe bobite de struguri picate de pe masa.
             - organizati-va agenda cat mai constiicios si incercati sa atingeti punctual toate obiectivele in ordinea prioritatilor adaugand o marja de timp fiecaruia.
            Nu uitati si de: acte de identitate pentru cununia civila, verighete si certificat de casatorie pentru cea religioasa, lumanari si alte amanunte pe care in viteza momentului le puteti uita. De asemenea, ar fi foarte hilar ca masina ce plimba mireasa sa ramana fara benzina...
           

Un comentariu:

  1. eu am uitat sa fac poza la nunta cu tanti care a stat cu mine cand eram mica...am iesit imprena din biserica si de acolo m-au preluat ceilalti nuntasi si apoi...am uitat...mi-am amintit vreo 2 ani mai tarziu, cand saraca, s-a prapadit:(

    RăspundețiȘtergere