alerta

joi, 10 octombrie 2013

Nunta?? - o catastrofa!Ma gandeam ca, daca tot este sezonul nuntilor, cand tulburelul e proaspat si curcanii gata de taiat, sa va sugerez cateva amanunte care se trec usor cu vederea atunci cand organizam acest eveniment.

 

1. nu va stresati ca totul sa fie perfect: nu intrati in alerta, nimic nu e perfect pe lume, cu atat mai putin variabile ce nu tin de voi si deci nu pot fi controlate: vremea urata, invitati recalcitranti etc

2. atat biserica cat si restaurantul trebuie sa fie usor de gasit, pe cat posibil sa aiba locuri de parcare in asa fel incat nuntasii sa nu stea stresati la gandul ca-si gasesc masina zgariata
 
 3. restaurantul sa fie luminat si bine aerisit, sa fie prevazut si cu ventilatie artificiala si filtre de fum.
             Prevedeti si un loc special destinat copiilor, alaturat salii principale, si cautati si un animator pentru ei...ca daca avem copii fericiti si ocupati, avem garantat si parinti fericiti si eliberati.
  4. Am vazut mireasa care a uitat sa-si ia haine de schimb pentru a pleca de la hotel a doua zi si a iesit evident tot in rochie de mireasa. Deci, planificati si momentele ulterioare.
 5. Luati in calcul si vremea: consultati buletinele meteo in avans si previzionati furatul miresei, hora si alte momente si pe vant puternic sau ploaie. Folositi-va de copertine, umbrele acolo unde se poate in asa fel incat sa para incluse in planuri de la inceput si nu o improvizatie de moment.
 6. Ganditi spatiul de dans pe cat posibil cat mai indepartat de locul unde se serveste masa dar in acelasi timp, destul de usor accesibil. N-ati dori sa vedeti invitatii alunecand pe bobite de struguri picate de pe masa. 
             Organizati-va agenda cat mai constiincios si incercati sa atingeti punctual toate obiectivele in ordinea prioritatilor adaugand o marja de timp suplimentar fiecaruia.
        
    Nu uitati si de: acte de identitate pentru cununia civila, verighete si certificat de casatorie pentru cea religioasa, lumanari si alte amanunte pe care in viteza momentului le puteti uita. De asemenea, ar fi foarte hilar ca masina ce plimba mireasa sa ramana fara benzina...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu