alerta

miercuri, 15 ianuarie 2014

Balet pe gheață în premieră pe scena Operei Naționale din Cluj

Pe 17 ianuarie, la orele 17.00 si 20.00 - Opera Romana din Cluj-Napoca

Iata un eveniment pe care e bine sa nu-l ratati pentru ca nu se stie cand veti mai avea oportunitatea de a vedea patinatori de asemenea clasa atat de aproape de noi. De fapt, daca nu v-ati luat deja bilet sunt sanse ca nici sa nu mai reusiti, dat fiind ca ele sunt aproape epuizate.

Primul ansamblu de balet pe gheață din lume și singurul autorizat să poarte această titulatură, „Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg” e compus din 40 de balerini-patinatori; ei au pregătit un program în premieră în România: „Frumoasa din pădurea adormită”, pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski, unde mișcările grațioase, săriturile spectaculoase și costumele impresionante vor crea o seară cu adevărat magică.

Pe scena Operei Naționale se vor instala peste două tone de gheață, care le va permite artiștilor să evolueze în aceleași condiții ca și pe un patinoar. Piruete, sărituri Axel, salturi Rittberger și dublu Lutz – toate acestea vor putea fi văzute în spectacolul balerinilor-patinatori. Nu intrati in alerta, in sala nu va fi mai racoare decat de obicei.

Spectacolul „Frumoasa din pădurea adormită” le este prezentat clujenilor în premieră în România. Pentru că se adresează tuturor, de la nepoți și până la bunici, organizatorii au pregătit pachete speciale. Astfel, fiecare copil mai mic de cinci ani însoțit de un adult cu bilet are gratuitate (fără loc) la spectacol , iar pentru un copil mai mic de 10 ani și un adult se va plăti doar echivalentului unui bilet și jumătate.

sursa: transilvania reporter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu