alerta

luni, 17 aprilie 2023

5 motive de a lucra cu Rovinieta.Online

 Astazi vreau sa va prezint 5 motive importante pentru care orice firma de transport ar trebui sa cumpere rovinietele online de pe www.rovinieta.online.

In primul rand, veti putea verifica situatia rovinietelor pentru intreaga flota intr-un singur loc - verifica rovinieta online oricand. Normal, pentru a verifica rovinieta fiecarui vehicul este destul de complicat deoarece nu expira toate in acelasi timp si trebuie tinuta o evidenta separata. Prin intermediul www.rovinieta.online aveti absolut toate tranzactiile la un loc si stiti in orice moment care masina nu are rovinieta. 


Profitati de acest avantaj!


In al doilea rand, exista alerte gratuite pentru rovinietele care se apropie de expirare. Centralizarea datelor aduce dupa sine posibilitatea de a fi avertizat cand expira rovinietele. Acest serviciu oferit de rovinieta.online este gratuit pentru rovinietele cu o valabilitate mai mare de 30 de zile. 


Nu ratati aceasta oportunitate!


In al treilea rand, softul permite emiterea mai multor roviniete simultan. Cei care folosesc rovinieta.online pot emite mai multe roviniete in acelasi timp pentru mai multe vehicule. Exista posibilitatea de a introduce informatii pe baza de tabel si se poate economisi mult timp in cazul parcurilor auto mari.

 

Verifica rovinieta


Profitati de acest avantaj gratuit!


In al patrulea rand, puteti externaliza achizitia de roviniete gratuit catre rovinieta.online. Ei emit roviniete in intervalul 08:00-17:00 de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o comanda prin intermediul unui tabel si personalul rovinieta.online se va ocupa de tot. Mai mult, ei isi asuma contractual plata amenzilor pentru lipsa rovinietei daca este din vina lor. 


Nu ratati aceasta oportunitate unica!


In ultimul rand, cel mai important, www.rovinieta.online este un serviciu absolut gratuit. Serviciile oferite nu costa niciun leu. Externalizati o grija si aveti mai mult timp pentru a gasi noi parteneri si pentru a obtine contracte mai bine platite. Daca sunteti manager de transport, ultimul lucru pe care vi-l doriti sunt plicuri cu amenzi. 


De ce sa nu va puneti la adapost printr-un serviciu gratuit daca aveti aceasta posibilitate?


Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru a achizitiona roviniete prin rovinieta.online. Discutam despre un serviciu gratuit care are atat functie de centralizare a datelor cat si de prevenție. 

Cei care activeaza in transporturi grele stiu cat de costisitoare este amenda pentru lipsa rovinietei, deci nu exista niciun motiv sa nu profitati de acest serviciu.


Accesati www.rovinieta.online si economisiti timp si bani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu