alerta

luni, 1 iulie 2013

Harta cu camere video pentru control in trafic rovinieta

Daca ati scapat pana acum fara amenda, din acest an nu mai aveti sanse. Autoritatile vor sa monteze in toata tara camere pentru depistarea celor care nu si-au cumparat roviniete. Mai mult, Fiscul vrea sa blocheze conturile celor care au fost sanctionati si refuza sa-si plateasca amenzile.

Drumuri nationale care leaga Bucurestiul de zona Moldovei, centrul tarii si Oltenia, dar si drumuri nationale din Ardeal, sudul tarii, toate vor fi monitorizate de noi camere inteligente. Aceste sisteme fie le vor completa pe cele existente, fie vor aparea si acolo unde nu erau, iar soferii circulau fara sa plateasca rovinieta.
Grija mare daca circulati pe drumurile nationale, platiti taxa de drum, ca sa nu fiti amendati.

Numerele de inmatriculare sunt inregistrate in sistemul inteligent al CNADNR, iar amenda va este trimisa in plic, acasa. O activitate profitabila pentru Compania Drumuri, care i-a adus anul trecut in conturi aproape 50 de milioane de euro.

Deci, nu neglijati termenul de expirare al taxei de drum, setati-va alerta pe www.qd.ro si reinnoiti-va din timp rovinieta. Nu dureaza decat 2-3 minute si va salveaza de amenzi si probleme ulterioare.

Sursa: www.roviniete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu